Ripaus tryffeliä

Omia ja varastettuja reseptejä. Viinilasin äärellä.

Karamellisoidut omenat

Jätä kommentti

karamellisoidut-omenatMukavaa hedelmäistä raikkautta lempeän tryffelilohen annokseen tuovat karamellisoidut omenaviipaleet. Tähän annokseen käytimme oman puutarhan mietoa talviomenalajiketta Åkerö, mutta sen voi korvata esin Royal Galalla. Poista omenasta siemenkota ja viipaloi ohuiksi lohkoiksi. Lämmitä pieni paistinpannu. Sulata siinä voi ja ruokosokeri. Kun sokeri alkaa paahtua, lisää omenalohkot ja paista nopeasti rapea ja ruskea pinta. Lisää ripaus sormisuolaa.

  • 1 kiinteä omena, esimerkiksi Åkerö
  • 1 rkl voita
  • 1 rkl ruokosokeria
  • ripaus sormisuolaa

Karamellisoidut omenat sopivat lautaselle kotimaisella tryffelillä maustetun lohen seuraksi, balamico-punajuuren ja tryffelivoilla maustetun palsternakkapyreen kera.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.