Ripaus tryffeliä

Omia ja varastettuja reseptejä. Viinilasin äärellä.

Palsternakkapyree tryffelivoilla

tryffelinen-palsternakkapyree

Pehmeä palsternakkapyree ja lempeä lohi saavat rapeaa suutuntumaa paahdetusta lohen nahasta.

Samettinen palsternakkapyree on pehmeä peti Lempeälle tryffelilohelle.

Kuori palsternakka, pilko kuutioiksi ja heitä kattilaan. Lisää kermaa niin, että pilkkeet peittyvät. Keitä pehmeäksi ja soseuta sauvasekoittimella. Lumpsauta mukaan tryffelivoi. Koska voi on suolaista, lisää suola vasta lopuksi. Tarkista maut ja pyreen koostumus. Lisää tarpeen mukaan kermaa tai tryffelivoita.

  • 300 g palsternakkaa
  • 1,5 dl kermaa
  • 30 grammaa tryffelivoita (10 % tryffeliä)
  • Maldonsuolaa
Advertisement

Kommentointi on suljettu.