Parempi myöhään kuin ei silloinkaan! Tryffelin ripauksia voi nyt seurata myös Facebookissa. Tykkäämällä saat näkyviin omalle Facebook –seinällesi blogin päivitykset. Päivityksiä ei tule ilmestymään Facebookkin montaa kertaa päivässä, muutama kerta viikossa korkeitaan, joten mitään yltiöaktiivista virtaa ei tarvitse pelätä.
Saanko esitellä: Merja ja Vesa
Samalla me bloggaajat tulimme ulos nimimerkin suojista. Kun blogia perustettiin viime syksynä, vaivasi ujous ja päädyimme lurkkimaan nimimerkkien taakse. Nyt kun tätä blogimaailmaa on tutkailtu lähes vuoden verran, olemme todenneet että se incognitomeininki on turhaa kainostelua. Prosessia tosin hieman vauhditti sekin, että paikalliset lehdet Aamulehti ja Tamperelainen uutisoivat meidän kaivamista tryffeleistä Ravinteli Berthassa. Foto ois kans kiva: löytyy sieltä Facebookista!
Entäs seuraavaksi? Pitääkö sitä mennä visertämään Twitteriinkin? Onko teillä näkemyksiä ja kokemuksia eri somekanavien sopivuudesta bloggaamisen tueksi tai ruokaohjeiden löytämiseksi?
1.10.2013 20:37
Ihanaa että tulitte esiin ! 😀 Ja Facessa seuraillaan 🙂
2.10.2013 21:04
Kiitos Milma! Sinulla on myös ihana blogi, lisäsin sen juuri suosittelulistalle!
2.10.2013 22:29
Voi kiitos 🙂
1.10.2013 21:59
Minulla taitaa olla valtalinjasta poikkeava näkemys: en ole naamakirjassa itse kuten ei luimupupukaan. Kuten kaverit ovat sanoneet, blogini on semianonyymi, jos tuntee, niin tuntee. Omakuvia löytyy parin klikkauksen takaa kuvasivulta.
Kiva tuo Tamperelaisen juttu, vaikka nostaakin taas kroonista koirakuumettani (ei, ei paimen- tai vesikoiraa kerrostalokaksioon…). Rapsutuksia hauvoille!
2.10.2013 21:17
Tämä some se on mielenkiintoinen epeli. Siihen on niin monta kulmaa ja tapaa suhtautua, eikä mikään lie oikea tai väärä. Tuon Twitterin suhteen epäilen, että jos annan sille pikkusormen, vie se koko käden… karvakamut ovat aina yhtä innoissaan virtuaalirapsutuksista!
2.10.2013 09:15
Kiva tietää teistä enemmän!
Kuten Luimupupu yllä.. Ei ole blogi eikä tekijä naamakirjassa eikä twitterissä, ja toistaiseksi on tuo linja sopinut.. Mutta joitain juttuja tuntuu menevän ohi kun ei facebookkiiin ole vaivautunut, joten on siitä varmasti hyötyäkin.
2.10.2013 22:44
Hauskaa, että ihmiset reseptien takana kiinnostaa! Mulla on ollut tarkka jaottelu työ- ja privaattisomeilun välillä, mutta tiedä sitä nyt onko se niin nokon nuukaa. Näiden härpäkkeiden äärellä viihtyy ja mä vähän pelkään että Twitterin äärellä vihtyisi jo liikaakin jos siihen ryhtyisi – jotenkin olen ymmärtänyt ettei sitä voi tehdä puolittaisesti.
2.10.2013 18:42
Moi Merja ja Vesa! Ihana postaus! Ja miten sen tryffelin kanssa oli, saiko kotiin tilattuna? 🙂 Terv. Ulla
2.10.2013 22:46
Moi Ulla! Kiitokset kauniit! Laitan sulle meiliin viestiä ryhveliasioista.
2.10.2013 23:01
Hieno juttu Tamperelaisessa, onneksi olkoon 🙂
Tätä FB:tä ja kaapista ulostulemista olen itsekin miettinyt, mutta toistaiseksi olen sekä blogissa, että FB:ssä ujosti nimimerkillä…
3.10.2013 13:28
Kiitos Jaska!
FB on vähän kevympi käyttää jos siellä muutenkin huseeraa + muun asian ja asian viereen liittyvän jakaminen on siellä näppärämpää ja jotenkin härpääkkeen luonteeseen sopivampaa. Ei noita lehtijuttuja oikein ehkä (?) viitisisi jakaa blogin puolella.
Lisäksi tuntui vähän omien kavereiden spämmäämiseltä ruokajuttujen jakaminen omassa FB-profiilissa, nyt saavat seurata jos aihe kiinnostaa 🙂
4.10.2013 10:44
Moikka Merja ja Vesa!
Kiva päästä seuraamaan teitä myös fb:n puolella 🙂 Harmittaa etten ole saanut Tamperelaista käsiini. Täytyy soittaa jollekin sukulaiselle että laittaa lehden talteen. Rapsutuksia koirille ja mukavaa viikonloppua!
4.10.2013 12:36
Hei Annaleena!
Tamperelaisen nettiversio löytyy täältä:
http://www.tamperelainen.fi/artikkeli/257424-tama-koira-haistaa-tryffelin-tampereella , siellä on töpselikuonoista myös useampi kuva. Hyvin näkyy koirien luonteiden erot, tummapäinen on niin lempeä ja vaaleapäinen niin rämäpäinen 😉
4.10.2013 20:34
Heipä hei minultakin – hauska tutustua (vaikka itsekin vielä pikkaisen ujostelen täällä nimimerkin kätköissä)! Ja voi ihanaa mitkä pörriäiset siellä Tampereella on valjastettu löytämään herkkuja kotimaan kätköistä, kerrassaan hieno homma!
5.10.2013 13:27
Ciao Taitsi! Meillä on haaveena, että joku päivä pakataan pörriäiset mukaan ja lähdetään Italiaan kaivelemaan… vaan niin kuin monet haaveet, se ei taida ollakaan ihan niin helppoa?