Ripaus tryffeliä

Omia ja varastettuja reseptejä. Viinilasin äärellä.

Ripaus tryffeliä Facebookkiin (varoitus: sisältää juonipaljastuksia)

15 kommenttia

tamperelaiset-tryffelit

Parempi myöhään kuin ei silloinkaan! Tryffelin ripauksia voi nyt seurata myös Facebookissa. Tykkäämällä saat näkyviin omalle Facebook –seinällesi blogin päivitykset. Päivityksiä ei tule ilmestymään Facebookkin montaa kertaa päivässä, muutama kerta viikossa korkeitaan, joten mitään yltiöaktiivista virtaa ei tarvitse pelätä.

Saanko esitellä: Merja ja Vesa

Samalla me bloggaajat tulimme ulos nimimerkin suojista. Kun blogia perustettiin viime syksynä, vaivasi ujous ja päädyimme lurkkimaan nimimerkkien taakse. Nyt kun tätä blogimaailmaa on tutkailtu lähes vuoden verran, olemme todenneet että se incognitomeininki on turhaa kainostelua. Prosessia tosin hieman vauhditti sekin, että paikalliset lehdet Aamulehti ja Tamperelainen uutisoivat meidän kaivamista tryffeleistä Ravinteli Berthassa. Foto ois kans kiva: löytyy sieltä Facebookista!

Entäs seuraavaksi? Pitääkö sitä mennä visertämään Twitteriinkin? Onko teillä näkemyksiä ja kokemuksia eri somekanavien sopivuudesta bloggaamisen tueksi tai ruokaohjeiden löytämiseksi?

Advertisement

15 thoughts on “Ripaus tryffeliä Facebookkiin (varoitus: sisältää juonipaljastuksia)

 1. Ihanaa että tulitte esiin ! 😀 Ja Facessa seuraillaan 🙂

 2. Minulla taitaa olla valtalinjasta poikkeava näkemys: en ole naamakirjassa itse kuten ei luimupupukaan. Kuten kaverit ovat sanoneet, blogini on semianonyymi, jos tuntee, niin tuntee. Omakuvia löytyy parin klikkauksen takaa kuvasivulta.
  Kiva tuo Tamperelaisen juttu, vaikka nostaakin taas kroonista koirakuumettani (ei, ei paimen- tai vesikoiraa kerrostalokaksioon…). Rapsutuksia hauvoille!

  • Tämä some se on mielenkiintoinen epeli. Siihen on niin monta kulmaa ja tapaa suhtautua, eikä mikään lie oikea tai väärä. Tuon Twitterin suhteen epäilen, että jos annan sille pikkusormen, vie se koko käden… karvakamut ovat aina yhtä innoissaan virtuaalirapsutuksista!

 3. Kiva tietää teistä enemmän!
  Kuten Luimupupu yllä.. Ei ole blogi eikä tekijä naamakirjassa eikä twitterissä, ja toistaiseksi on tuo linja sopinut.. Mutta joitain juttuja tuntuu menevän ohi kun ei facebookkiiin ole vaivautunut, joten on siitä varmasti hyötyäkin.

  • Hauskaa, että ihmiset reseptien takana kiinnostaa! Mulla on ollut tarkka jaottelu työ- ja privaattisomeilun välillä, mutta tiedä sitä nyt onko se niin nokon nuukaa. Näiden härpäkkeiden äärellä viihtyy ja mä vähän pelkään että Twitterin äärellä vihtyisi jo liikaakin jos siihen ryhtyisi – jotenkin olen ymmärtänyt ettei sitä voi tehdä puolittaisesti.

 4. Moi Merja ja Vesa! Ihana postaus! Ja miten sen tryffelin kanssa oli, saiko kotiin tilattuna? 🙂 Terv. Ulla

 5. Moi Ulla! Kiitokset kauniit! Laitan sulle meiliin viestiä ryhveliasioista.

 6. Hieno juttu Tamperelaisessa, onneksi olkoon 🙂

  Tätä FB:tä ja kaapista ulostulemista olen itsekin miettinyt, mutta toistaiseksi olen sekä blogissa, että FB:ssä ujosti nimimerkillä…

  • Kiitos Jaska!

   FB on vähän kevympi käyttää jos siellä muutenkin huseeraa + muun asian ja asian viereen liittyvän jakaminen on siellä näppärämpää ja jotenkin härpääkkeen luonteeseen sopivampaa. Ei noita lehtijuttuja oikein ehkä (?) viitisisi jakaa blogin puolella.

   Lisäksi tuntui vähän omien kavereiden spämmäämiseltä ruokajuttujen jakaminen omassa FB-profiilissa, nyt saavat seurata jos aihe kiinnostaa 🙂

 7. Moikka Merja ja Vesa!

  Kiva päästä seuraamaan teitä myös fb:n puolella 🙂 Harmittaa etten ole saanut Tamperelaista käsiini. Täytyy soittaa jollekin sukulaiselle että laittaa lehden talteen. Rapsutuksia koirille ja mukavaa viikonloppua!

 8. Heipä hei minultakin – hauska tutustua (vaikka itsekin vielä pikkaisen ujostelen täällä nimimerkin kätköissä)! Ja voi ihanaa mitkä pörriäiset siellä Tampereella on valjastettu löytämään herkkuja kotimaan kätköistä, kerrassaan hieno homma!

  • Ciao Taitsi! Meillä on haaveena, että joku päivä pakataan pörriäiset mukaan ja lähdetään Italiaan kaivelemaan… vaan niin kuin monet haaveet, se ei taida ollakaan ihan niin helppoa?