Ripaus tryffeliä

Omia ja varastettuja reseptejä. Viinilasin äärellä.

Mikä maistuisi isälle? Lihaa vai jotain spessumpaa?

Jätä kommentti

kare-pannulla

Alkuun kanttarellicrostineja, roheasti uppopaistettua latva-artisokkaa tai viikunoita parman kinkulla?

Kanttarellija crostinin päällä

Uppopaistettua latva-artisokkaa

Viikunoita ja parmankinkkua

Lohkottu globe-artisokka keittyy öljyssä noin neljä minuuttia.

Lohkottu globe-artisokka keittyy öljyssä noin neljä minuuttia.

Pääruuaksi lintua, karitsaa vai jotain spessumpaa?

Ankanrintaa viikunakastikkeella

Kevätkananpoikaa grilliin (tai uuniin grillivastuksen alle)

Karitsanpotkaa punaviinissä

Karitsapataa vuoristopaimenen tapaan

Karitsankaretta pannulla

Peuranpaistia

Pehmeää naudanposkea

Pihviä grilliin tai pannulle

Mitä sopisi lisukkeeksi?

perunakakku

Punajuuria balsamicolla

Fenkolia ja manteleita

Italialainen perunalaatikko: parmankinkkua ja mozzarellaa

Jos liha ei maistu

Fenkolia ja manteleita

Risottoa

Jälkiruokia kakun vaihtoehdoksi

Mansikkahillo on varma valinta kropsulle.

Mansikkahillo on varma valinta kropsulle.

Kropsua eli pohjolaista pannaria ja mansikkahilloa

Juustolautanen

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s