Ripaus tryffeliä

Omia ja varastettuja reseptejä. Viinilasin äärellä.

Viimehetken vinkkejä Barcelonaan? Mihin viiniostoksille?

7 kommenttia

boqueriaAamulla lähtö lomalle Barcelonaan. Pyykkikone vielä pyörii ja googletuloksia seulotaan. Vinkatkaapa jos tiedätte hyvää viinikauppaa, jossa jopa pääsisi maistelemaankin ennen ostoksia, cave-tyyliin.

Hyviä ravintola- ja tapas -osoitteita otetaan mielihalulla myös vastaan. Olen tarkkaan lukenut Jotain maukasta, Pieni keittiö Kontulassa ja Jacques Boissons –blogien  vinkkejä ja parhaita jopa tulostanut karttoineen. Ruokamatkailevat kalakaverit ovat myös vinkkailleet.

Keittiöllä varustettu kämppä on melkein La Boqueriasta –kauppahallia vastapäätä. Lyhyellä reissulla vaikeinta on valita, ostaako koko kauppahallin merenelävä –osasto kokkailtavaksi vai käydäkö ravintoloissa bongaamassa uusia makuja ja elämyksiä. Tavoitteena kuitenkin olisi ottaa rauhallisesti, kuljeskella, tapastella ja nautiskella. Nyt pitäisi vaan kaivaa se oikea moodi, vatsatautien ja työruuhkien alta.

Yksi varaus on kuitenkin tehty, kokkikurssi La Boqueriassa. Kurssi vedetään katalaaniksi, mutta ei se sen paremmin espanjaksikaan avautuisi. Mutta onneksi aihe on tuttu, latva-artisokka. Tästä tulee mielenkiintoista!

7 thoughts on “Viimehetken vinkkejä Barcelonaan? Mihin viiniostoksille?

  1. Hyvää lomaa! Keli on juuri nyt sellainen, että tekisi mieli itsekin pakata laukku ja lähteä sinne missä pippuri kasvaa 🙂

  2. Barcelona on ihana! Kannattaa käydä drinksulla Tibidabo-vuorella olevassa Mirablau-ravintolassa. Huikeat näkymät. http://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g187497-d997435-Reviews-Restaurante_Mirablau-Barcelona_Catalonia.html

  3. Ai niin, ja vähän syrjemmältä löytyy Gracian kaupunginosa, jossa on paljon hyviä ravintoloita, persoonallisia kuppiloita ja elämää. Paikalliset hengaa siellä. 🙂

    • Onko ne paikallisten suosikkialueet tuossa Parc Guellin lähellä vai tuo eteläisempi osa Graciaa. Paikallisten suosikit on aina mukavampia kuin turistisuosikit!

      Ei yhtään jäänyt tämä valmistelu viimetippaan 😉

  4. Täältä löytyy osoitteita jos olet vielä netin äärellä: http://wikitravel.org/en/Barcelona/Gr%C3%A0cia 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.