Ripaus tryffeliä

Omia ja varastettuja reseptejä. Viinilasin äärellä.

Loma-arkea: Koskenlaskijan porkkanakeitto

2 kommenttia

porkkanakeitto

Arkisempia lomaruokia on aina hyvä olla takataskussa. Yksinkertainen ja nopea porkkanakeitto saa ruokaisuutta ja herkullisuutta savuporolla maustetusta Koskenlaskija –juustosta.

Kuori porkkanat, keitä, soseuta liemessään ja saosta liemi puolikkaalla paketilla koskenlaskijaa. Tarkista suolaisuus, mausta rakuunalla tai muulla suosikkiyrtilläsi. Hyvää leipää tai oikea karjalanpiirakka oheen ja lomailijat saavat mahansa täyteen.

  • 500 g porkkanoita
  • 1 l vettä
  • ½ pakettia savuporon makuista Koskenlaskijaa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • rakuunaa tai persiljaa

Porkkanakeittoa voi tuunata oman maun mukaan moneen suuntaan. Juhlavaa keittoa saat maustamalla sen tryffelivoilla.

 

 

Mainokset

2 thoughts on “Loma-arkea: Koskenlaskijan porkkanakeitto

  1. Kauniin värinen keitto. Ja hyvä idea. Enpä ole muuten koskaan tehnyt porkkanakeittoa. Menee varmasti kokeiluun. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s