Arkisempia lomaruokia on aina hyvä olla takataskussa. Yksinkertainen ja nopea porkkanakeitto saa ruokaisuutta ja herkullisuutta savuporolla maustetusta Koskenlaskija –juustosta.
Kuori porkkanat, keitä, soseuta liemessään ja saosta liemi puolikkaalla paketilla koskenlaskijaa. Tarkista suolaisuus, mausta rakuunalla tai muulla suosikkiyrtilläsi. Hyvää leipää tai oikea karjalanpiirakka oheen ja lomailijat saavat mahansa täyteen.
- 500 g porkkanoita
- 1 l vettä
- ½ pakettia savuporon makuista Koskenlaskijaa
- suolaa
- mustapippuria
- rakuunaa tai persiljaa
Porkkanakeittoa voi tuunata oman maun mukaan moneen suuntaan. Juhlavaa keittoa saat maustamalla sen tryffelivoilla.
5.7.2014 08:50
Kauniin värinen keitto. Ja hyvä idea. Enpä ole muuten koskaan tehnyt porkkanakeittoa. Menee varmasti kokeiluun. 🙂
5.7.2014 21:26
Helppo ja herkullinen :)!