Ripaus tryffeliä

Omia ja varastettuja reseptejä. Viinilasin äärellä.

Vinkkejä Marcheen?

Jätä kommentti

garda

Tämä maisema avautuu hieman pohjoisempaa Italiassa, taustalla siintää Gardajärvi.

Loma Marchessa alkaa pian, eikä tässä ole vielä ehtinyt kunnolla penkomaan ravintoloita, kauppahalleja, viinikauppoja tai enotecoja! Mieluusti otamme siis vastaan hyviä ruoka- ja viinikohteiden vinkkejä eteläisen Marchen tai pohjoisen Abruzzon kohteista! Itäinen Umbriakin kelpaa! Majailemme näiden maakuntien risteyskohdassa, joten vertailevaa tutkimusta olisi nyt tarkoitus harjoittaa.

Marche ja sen lähialueet ovat meille uusia maakunta Italiassa ja innolla odotamme millainen ruokakulttuuri noilla kulmin on. Majapaikka on vähän kauempana merestä, kukkuloilla, lähellä Ascoli Picenon kaupunkia. Meren rannalla voisi käydä kerran pari, köllimässä rantatuolilla ja syömässä rantaravintoloissa. Kuhina rantakaupungeissa on vain niin hektistä, että majoitumme mieluummin viileämmille kukkuloille, uima-altaan äärelle.

Majapaikassa on oma keittiö ja grillausmahdollisuus – tietysti. Ruoka-aittojen äärellä olisi silkkaa tuskaa katsella kauppahalleja ilman kokkausmahdollisuutta. Hyvien ravintoloiden ja kaikkien äyriäisten ja tuoreiden, kypsien kasvisten tarjonnan välillä haetaan aina kauhun tasapainoa. Usein se johtaa reissuähkyyn.

Gambero Rossot, Ristoranti d´Italia ja L´Italia del Bere on tarkoitus vielä lukaista ja oleellisista osista ottaa kopiot mukaan. Samoin Michelinin BIB-gourmand –paikat verkosta skoutata.

Jos tunnet kivoja paikkoja, laita vinkkisi kommenttikenttään alla. Kaikki vinkit tervetulleita!

valpolicella

Köynnökset ovat Valpolicellassa hyvässä ruodussa. Entä Marchessa?

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.