Ripaus tryffeliä

Omia ja varastettuja reseptejä. Viinilasin äärellä.

Hölskytyskurkut mirinissä

Jätä kommentti

mirinkurkut

”Japanilaiset” hölskytyskurkut ovat maailman helpoin lisuke. Ne sopivat hienosti enemmän tai vähemmän uppopaistettujen katsujen lisukkeeksi, kuten porsaankyljyksistä tehdyn tonkatsun kaveriksi. Voihan olla, että Japanissa jopa maustetaan kurkkua näin, mutta en käy niin väittämään.

  • 10 cm luomukurkkua
  • 1 rkl miriniä
  • ripaus sormisuolaa

Kuori kurkku, paitsi jos se on luomukurkku. Viipaloi ohueksi ja mausta mirinillä ja ripauksella suolaa. Hölskytä kahden lautasen välissä ja tarjoa tai sekoita, anna tekeytyä hetki ja tarjoa.

 

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s