Ripaus tryffeliä

Omia ja varastettuja reseptejä. Viinilasin äärellä.

Instagrammissa kuvat näyttävät paremmilta?

6 kommenttia

instagram

Hassu juttu, ihan kuin blogin kuvat näyttäisivät jotenkin kivemmilta Instagrammissa. Varmaan vaan uutuuden viehätystä. Blogin kuvien laatu ei ole kuitenkaan taianomaisesti parantunut, valitettavasti.

Hartaan aikomisen jälkeen perustin blogille instatilin. Se olikin yllättävän helppoa, joidenkin muiden härpäkkeiden kanssa on saanut takuta hartaamminkin.

Bloggaaminen ja ruoka ovat minulle rakas harrastus. Pieni sivujuonne blogin pitämisessä ja kaikenlaisen sosiaalisen median tutkailulle on myös ammatillinen. Päivätyö viestinnän parissa on hektistä, eikä töissä ehdi perehtymään siinä määrin somehärpäkkeisiin. Harrastusten parissa voi myös rauhassa tägätä hästägit hölmösti ja pitää omaa huvia. Kieroutunutta huumorintajua kun joutuu työelämässä pitämään kurissa.

Olen nyt tutkaillut tätä valokuvien somea muutaman päivän. Ihan kuin uusi, ennen tuntematon maailma olisi avautunut. Olen toki käynyt katsomassa toisten kuvia, mutta Instagram on rakennettu samoin kuin muutkin somesovellukset, vasta osallistumalla pääset osalliseksi. Hästägien kautta tulee yllättäviä tykkäyksiä kuville, ympäri maailmaa.

Instagram on myös kirkkaampi kuin mielikuvani. Ilmeisesti monet kuvat, joita olen instassa käynyt kurkkaamassa, ovat saaneet jonkin samean suodattimen pinnalleen. Sameus olikin yksi syy jonka vuoksi vieroksuin pitkään koko softaa. Kun näen itse niin paljon vaivaa että kuvien valotukset ovat kohdallaan tai edes sinnepäin, niin en ole ymmärtänyt miksi valokuvasta tehdään haalistunut. Osaako joku avata tätä harmaiden filttereden ideaa?

Seuraavaksi pitää kääriä hihat ja sukeltaa syvemmälle, etsiä lisää kiinnostavia seurattavia ja ihastella koko tätä valtavaa visuaalista maailmaa. Jos pörräät Instragrammissa, käy painamassa Seuraa-nappia, niin löydän myös sinun tilisi seurattavaksi.

6 thoughts on “Instagrammissa kuvat näyttävät paremmilta?

 1. Minäkin aloitin instagramissa ihan vasta ja olen myös vallan ihastunut siihen 😀

  • Sulla onkin hienoja kuvia siellä! Hauska maailma, siellä taitaa riittää penkomista hyväksi toviksi.

 2. Kiva kun sinäkin olet Instassa.Minä hurahdin siihen vuosi sitten ja nyt mietin että mitä tein ennen sitä;D

  • Tuo olikin yksi syy miksi vähän hidastelin, mulla kun on tapana hurahtaa myös 😉 Aikaa kuluu jo tämän harrastuksen parissa jonkin verran. Mutta tämähän jos mikä on kiva harrastus, tutustuu samoista asioista kiinnostuneisiin ihmiseen ympäri maailman! Olen Jael kiinnostuneena seurannut sun bloggauksia sieltä ihanien ruoka-aittojen ääreltä!

 3. Siis jokainen sanasi voisi olla kuin minun suustani. Aivan täysin samasta syystä hangoittelin Instaa vastaan. Kun tekee työkseen viestintää, haluaisi tuon bloggaamisen pitää vähän niin kuin kivana leikekirjana. Yritän kotona muutenkin tehdä muutakin kuin roikkua netissä ja plärätä puhelinta. Mutta Instan, blogin ja Facebookin yhdistelemisessä on omat hyvät puolensa. Kun osaa laittaa rajat omalle käytölleen ja tekee somea sillä ajatuksella, että tämä on kivaa, teen tätä juuri omalla tavallani ja sen verran kuin jaksan, homma toimii.

  Oli muuten kiva tavata kasvokkain. Olet tosi sydämellinen!

  • Tuossa on vinha perä, tuossa someilun rajallisessa ajankäytössä! Kiitos samoin, oli tosi mukavaa tavata. Oli niin hauska kierros asiantuntevassa ja mukavassa seurassa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.