Ripaus tryffeliä

Omia ja varastettuja reseptejä. Viinilasin äärellä.

Vasikan entrecote grillissä

2 kommenttia

vasikan-entrecote

Ostan vasikkaa melkein aina kun sitä saa, sopuhintaan. Vasikan entrecoten tarjous grillausaikaan oli ohittamaton, vaikka vasikka olikin hollantilaista (ruotsiksi kaupan lapussa tosin luki finsk, uskoisiko sitä mieluummin?)

Vasikan maku on niin hyvä, etten malta sitä peittää millään vahvoilla mausteilla. Pelkkää suolaa, mustapippuria, oliiviöljyä ja ehkä joskus jotain yrttiä.

  • 500 g entrecotepihvejä eli 2 kpl 250 g
  • oliiviöljyä
  • mustapippuria
  • sormisuolaa

Kuuma hiillos, nopea grillaus, kaunis pinta, punainen sisältä. Grillaa pihvejä paksuudesta riippuen max pari minuuttia puoleltaan. Kääri pihvit vetäytymään folioon 10 minuutiksi.

Nauti uusien perunoiden, grillikasvisten, varhaiskaalisalaatin ja pehmeätanniinisen Valpolicellan Ripasson kanssa.

vasikan-entrecote-annos

Advertisements

2 thoughts on “Vasikan entrecote grillissä

  1. Vasikan liha on niin hyvää! Mahtavan mehevän näköistä olet tehnyt – iskee ihan kauhea nälkä! Nyt odotan malttamattomana sitä kohtuuhintaista vasikan entrecoteeta 😉

    • Kiitos! Eilen kävin kauppahallissa ja ostin possun kylkiluita. Kauppias kysyi saisko olla muuta, sanoin vakilauseeni ei kiitos ellei teillä ole vasikkaa jossain… löytyihän sitä kellarista, luutonta rintaa, 9 e/kg! Nyt pitäisi vaan keksiä mitä siitä tehdä. Ideoita?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s