Ripaus tryffeliä

Omia ja varastettuja reseptejä. Viinilasin äärellä.

Nurminahikkaita ja rapeaksi paistettu kananmuna

Jätä kommentti

Nurminahikkaita ja muna

Klubileipä nurminahikkailla ja kananmunalla.

Kun nurminahikaskausi on parhaimmillaan täytyy kokeilla erilaisia ohjeita. Tämä on pikalounas yhdelle. Hyvin yksinkertainen sienipaistos, rapeaksi paistettu muna ja samalla pannulla lämmitetty ruisleipä.

  • 2-3 dl nurminahikkaan lakkeja
  • 1 tuore sipuli varsineen
  • 1 valkosipulin kynsi
  • voita paistamiseen
  • suolaa
  • mustapippuria

Lämmitä pannu kuumaksi, sulata voi ja paista ensin sipuli. Kun sipuli alkaa olla kypsää, lisää valkosipuli ja kohta perään nahikkaiden lakit. Mausta suolalla ja pippurilla. Kun sienet alkavat saada väriä, siirrä ne pannun laidalle.

Riko kananmuna kuumalle pannulle ja mausta pinta kevyesti sormisuolalla ja mustapippurilla.

Jos pannulle jäi vielä tilaa, voitele kevyesti pala ruisleipää ja paahda se voipuoli alaspäin kuumaksi. Toki voi käyttää leivänpaahdintakin.

Asettele tarjolle, ripottele vielä tuoretta sipulinvartta pinnalle ja nauti välipalana tai nopeana lounaana.

Nurminahikkaita

Yksinkertaiset ainekset nopeaan välipalaan.

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s