Ripaus tryffeliä

Omia ja varastettuja reseptejä. Viinilasin äärellä.

Sydänsalaattia seesamiöljyllä

2 kommenttia

sydansalaatti-seesami

Paista halkaistu sydänsalaatti seesamiöljyssä pannulla. Siinä tämä resepti yksinkertaisuudessaan.

Sydänsalaatti maistuu herkulliselta itämaisten ruokien lisukkeena, sillä seesamiöljy sitoo sen mukavasti vaikka korealaiseen makumaailmaan. Yhtä hyvin voit tarjota sen pihvien tai muiden grilliruokien lisukkeena.

  • 2 sydänsalaattia
  • seesamiöljyä
  • sormisuolaa

Voit myös grillata salaatinpuolikkaat, mausta vain ensin salaatin seesamiöljyllä.  Grillaamisen jälkeen mausta sormisuolalla.

Mainokset

2 thoughts on “Sydänsalaattia seesamiöljyllä

  1. Hah, nimi hämäsi pahasti. Kuvittelin, että salaatissa on sydäntä, joka on suurta herkkuani. Kyllä tuokin maistuisi, vaikka sitten sydämen seurana :).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s