Paista halkaistu sydänsalaatti seesamiöljyssä pannulla. Siinä tämä resepti yksinkertaisuudessaan.
Sydänsalaatti maistuu herkulliselta itämaisten ruokien lisukkeena, sillä seesamiöljy sitoo sen mukavasti vaikka korealaiseen makumaailmaan. Yhtä hyvin voit tarjota sen pihvien tai muiden grilliruokien lisukkeena.
- 2 sydänsalaattia
- seesamiöljyä
- sormisuolaa
Voit myös grillata salaatinpuolikkaat, mausta vain ensin salaatin seesamiöljyllä. Grillaamisen jälkeen mausta sormisuolalla.
27.7.2015 21:49
Hah, nimi hämäsi pahasti. Kuvittelin, että salaatissa on sydäntä, joka on suurta herkkuani. Kyllä tuokin maistuisi, vaikka sitten sydämen seurana :).
27.7.2015 21:52
Hee, miksei sydämenkin lisukkeena :). Tämä on kyllä simppeli herkku.