Ripaus tryffeliä

Omia ja varastettuja reseptejä. Viinilasin äärellä.

Vasikankyljykset pannulla ja tryffelillä

2 kommenttia

vasikankyljykset-tryffelilla

Vasikka ja kotimainen tryffeli vaan ovat täydellinen pari. Tällä kertaa marinoin kyljykset nopeasti, paistoin ne pannulla ja ripottelin tryffeliä päälle.

Kyljykset kahdelle

  • 2 vasikan kyljystä (n. 400 g)

Marinadi

  • 2 valkosipulin kynttä
  • 1 rosmariininoksa
  • oliiviöljyä
  • mustapippuria

Paistamiseen

  • oliiviöljyä
  • voita
  • sormisuolaa
  • kolme pientä tryffeliä

vaikankyljykset-tryffeli

Ota kyljykset huoneenlämpöön tuntia paria ennen paistamista ja marinoi ne.

Pilko valkosipuli ja rosmariini, lorauta oliiviöljyä kyljysten päälle ja hiero mausteet lihaan. Rouhi myllystä mustapippuria.

Kuumenna pannulla oliiviöjyä ja voita. Ruskista kyljykset molemmin puolin, ripottele sormisuolaa kummallekin pinnalle. Siivuta tryffelit ohuiksi ja ripottele lihan päälle. Laita kansi paistinpannun päälle ja anna kyljysten tekeytyä hetki.

Tarjoa uunissa paistettujen veneperunoiden ja juuresten kera.

Viinisuositus: Bariccin Rosso di Montalcino tai jokin muu tasapainoinen, ei liian tanniininen toscanalainen punkku.

porkkanatristissa

Mainokset

2 thoughts on “Vasikankyljykset pannulla ja tryffelillä

  1. Herrrrrrkullista!
    Minkälainen tryffelisyksy on ollut?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s