Vasikka ja kotimainen tryffeli vaan ovat täydellinen pari. Tällä kertaa marinoin kyljykset nopeasti, paistoin ne pannulla ja ripottelin tryffeliä päälle.
Kyljykset kahdelle
- 2 vasikan kyljystä (n. 400 g)
Marinadi
- 2 valkosipulin kynttä
- 1 rosmariininoksa
- oliiviöljyä
- mustapippuria
Paistamiseen
- oliiviöljyä
- voita
- sormisuolaa
- kolme pientä tryffeliä
Ota kyljykset huoneenlämpöön tuntia paria ennen paistamista ja marinoi ne.
Pilko valkosipuli ja rosmariini, lorauta oliiviöljyä kyljysten päälle ja hiero mausteet lihaan. Rouhi myllystä mustapippuria.
Kuumenna pannulla oliiviöjyä ja voita. Ruskista kyljykset molemmin puolin, ripottele sormisuolaa kummallekin pinnalle. Siivuta tryffelit ohuiksi ja ripottele lihan päälle. Laita kansi paistinpannun päälle ja anna kyljysten tekeytyä hetki.
Tarjoa uunissa paistettujen veneperunoiden ja juuresten kera.
Viinisuositus: Bariccin Rosso di Montalcino tai jokin muu tasapainoinen, ei liian tanniininen toscanalainen punkku.
11.10.2015 14:17
Herrrrrrkullista!
Minkälainen tryffelisyksy on ollut?
11.10.2015 16:25
Kiitos! Sato on ollut vähän vaihteleva, vaikka ei ihan niin outo kuin maanpäällisillä sienillä.