Ripaus tryffeliä

Omia ja varastettuja reseptejä. Viinilasin äärellä.

Helppo ja herkullinen lohipasta

Jätä kommentti

savulohipasta

Ennätimme syödä nälissämme lähes kaiken savulohipastan suurella ruokahalulla, viimeinen kauhallinen säästyi kuvaan.

Lämminsavustetusta lohesta ja tomaattimurskasta syntyy helposti ja nopeasti herkullista pastakastiketta. Ihanteellinen arki-illan tai kiireisen viikonlopun lounas!

Kolmen hengen savulohikastike pastalle

  • 300 g lämminsavulohta
  • oliiviöljyä
  • 1 punasipuli
  • 2 valkosipulin kynttä
  • tuoretta basilikaa
  • sormisuolaa
  • mustapippuria
  • 300 g fusillipastaa

Pilko lohi isoiksi paloiksi, poista ruodot.

Pilko punasipuli ja valkosipuli. Paista punasipulia viitisen minuuttia oliiviöljyssä ja lisää valkosipuli. Kuullota vielä hetki. Kaada tomaattimurska pannulle, lisää revitty tuore basilika. Rouhi mukaan mustapippuria.

Laita pastavesi kiehumaan ja keitä pasta ohjeen mukaan al denteksi runsassuolaisessa väljässä vedessä.

Keittele kastiketta sen ajan kuin pastan keittäminen vie. Lisää lohi ja kuumenna kastike jälleen kiehuvaksi. Maista ja mausta tarpeen mukaan sormisuolalla.

Yhdistä kastike ja pasta, nauti välittömästi.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s