Ripaus tryffeliä

Omia ja varastettuja reseptejä. Viinilasin äärellä.

Tryffelisienet arvonnassa voitti…

4 kommenttia

tryffelit-podiumilla

Blogin kolmevuotiaan taipaleen kunniaksi arvottiin kolme kotimaista, tuoretta tryffelisientä. Varsinaiset synttärit on muutaman päivän päästä, mutta kelit voivat kääntyä milloin hyvänsä jääksi ja roudaksi ja sitten tryffelisesonki onkin ohi. Arpajaiset kannatti pitää kun sesonkia on vielä.

Arvontavälineeksi yritin selvittää miten excelin randomgeneraattori toimii. Yllättävän sitkeästi jaksoinkin kaivaa ohjeita, mutta enhän minä niistä tolkkua saanut. Tryffeliarvonnan suoritti puolueeton taho eli yökävelyllä vastaan tullut naapurin koiran ulkoiluttaja. Kysäisin mikä numero välillä 1-27? Vastaus oli numero 4. Onnea Jokihaka kokkaa! Jokihaan suuntaan lähtee kylmäkuljetuksena paketti heti kun saan tarkemmat koordinaatit millä suunnalla Jokisen haka sijaitsee.

Suuret kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille ja tryffelisienistä kiinnostuneille! On myös todella kannustavaa ollut kuulla, että reseptini ovat  ollet maistuvia. Ja ilahduttavaa nähdä kuinka lukijaluvut nousevat komeasti! Vaikka olenkin liittoumista ja kaupallisista kampanjoista riippumaton bloggaaja.

Bloggaaminen on minulle edelleen puhtaasti rakas harrastus. Harrastus, jossa saa haastaa itseään (ja lähimmäisiään), niin raaka-aineiden hankinnassa kuin koekeittiön keitosten äärellä. Onnistumisen elämyksiä. Sähläyksen kokemuksia. Vastoinkäymisiä. Tasaista suorittamista. Nautintoja. Niin kuin elämässä yleensäkin.

4 thoughts on “Tryffelisienet arvonnassa voitti…

  1. Mahtavaa!!! Toivottavasti laitat resepti- ja käyttösuosituksia myös mukaan!

  2. Kiva arvontamenetelmä. 🙂 Iso peukku aidosta tekemisen ilosta kumpuavalle harrastustoiminnalle!

    • Kiitoksia kovasti peukusta! Arvontamenetelmässä tartuin tilaisuuteen välttää excelin syövereiden selvittämista tai netin kaivelua arvontakoneiden etsimiseksi. Ja joskus sitä joutuu olemaan ihan kasvokkain sosiaalinen :):

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s