Ripaus tryffeliä

Omia ja varastettuja reseptejä. Viinilasin äärellä.

Chorizon ystävän koukuttava pasta

2 kommenttia

chorizopasta

Helppo ja mukavasti lämmittävä chorizopasta syntyy nopeasti tomaattikastikkeen pohjalle. Kiehauta tomaattimurska, mausta chorizolla ja koukutu kevyen tuliseen makuun!

Chorizopasta kahdelle

  • 2 lyhyttä chorizomakkaraa
  • oliiviöljyä
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 1 prk Muttin tomaattimurskaa
  • ripaus sokeria
  • mustapippuria
  • ripaus sormisuolaa
  • kuivattua oreganoa
  • tuoretta persiijaa
  • 240 g fusillipastaa
  • vettä
  • suolaa keitinveteen

chorizo-haarukka

Kuori ja pilko sipuli ja valkosipuli. Hauduta sipulia muutama minutti oliiviöljyssä ja lisää valkosipuli. Ripauta suolaa, anna muhia hetki ja lisää tomaattikastike. Mausta varovasti mustapippurilla myllystä, etenkin jos chorizo on tulisempaa sorttia. Lisää kuivattu oregano ja ripaus sokeria. Anna muhia muutama minuutti. Lisää tuore persilja. Maista ja mausta tarpeen tullen lisää

Laita pastavesi tulille. Keitä fusilli reippaasti suolatussa vedessä al denteksi. Valuta pasta siivilässä ja yhdistä kastikkeeseen. Tarjoile vasta raastetun parmesaanin kera.

Samalla tomaattikastikkeen pohjalla syntyy myös savulohikastike.

Advertisements

2 thoughts on “Chorizon ystävän koukuttava pasta

  1. Oih, hyvää ja yksinkertaista. Täytyy laittaa arkiruokalistalle👌😊

    • Kokeile ja kerro mikä viini sopisi! Sen verran potkua tässä oli, ettei mulle tullut mieleen kuin gewurst. Tai olut.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s