Ripaus tryffeliä

Omia ja varastettuja reseptejä. Viinilasin äärellä.

Villisian kyljykset pannulla

2 kommenttia

villisian-kyljys

Kauppahallissa odotti ihana yllätys: monenlaista villisian palaa. Siitähän seurasin valinnan vaikeus. Kyljykset makurasvoineen näyttivät vastustamattomilta. Pakastimeen sujahti jotain muutakin hyvää villisian palaa.

Villisian kyljykset kahdelle

  • 2-3 villisian kyljystä
  • oliiviöljyä
  • mustapippuria
  • tuoretta rosmariiniä
  • sormisuolaa
  • sitruunanmehua

Ota kyljykset huoneenlämpöön pari tuntia ennen paistamista. Mausta samalla kyljykset oliiviöljyllä, mustapippurilla ja tuoreilla yrteillä. Säästä suola paistovaiheeseen.

Kuumenna pannulla oliiviöljyä ja paista kyljyksiin kaunis rusketus. Mausta sormisuolalla kumpikin puoli.

Anna kyljysten hautua pannulla kannen alla kypsäksi.

Tiristä hieman sitruunaa kyljysten päälle ja tarjoa uunissa paistettujen veneperunoiden ja uunijuuresten sekä raikkaan salaatin kanssa.

Mainokset

2 thoughts on “Villisian kyljykset pannulla

  1. Voi nam mitä kyljyksiä makurasvoineen! Kyllä kelpais 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s