Ripaus tryffeliä

Omia ja varastettuja reseptejä. Viinilasin äärellä.

Ihanaa kuhaa, parsaa ja sitruunaa

Jätä kommentti

kuha-parsa

Jos jokin maistuu keväältä, niin kuha, parsa ja sitruuna! Lisäksi tämä herkku on helppo ja nopea tehdä. Kala ja kapoisat parsat paistuvat samalla pannulla muutamassa minuutissa.

  • 2 kuhafilettä
  • 10 -16 ohutta vihreää parsaa
  • sormisuolaa
  • oliiviöljyä
  • voita
  • sitruunaa

Napsauta kuiva kanta pois parsoista.

Kuumenna leveällä paistinpannulla loraus oliiviöljyä ja nokare voita. Kun voin kuohu on laantunut, lisää kuhafileet ja parsat. Paista fileitä 2 minuuttia puoleltaan. Kääntele parsoja samalla. Jos sinulla on paksuja parsoja, paista niitä ensi hetki ennen kuin lisäät kuhafileet pannulle.

Mausta suolalla ja sitruunalla.

Tarjoile raikkaan rieslingin kera, kuten Ermelin Riesling Reserven kanssa.

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s