Ripaus tryffeliä

Omia ja varastettuja reseptejä. Viinilasin äärellä.

Murea poronfile grillistä

2 kommenttia

poronfile

Ihastuin ikihyviksi grillattuun poron sisäfileeseen. Fileet eivät yleensä ole suosikkejani, tykkään grillata etenkin naudasta mieluummin muita, maukkaampia osia. Poron file oli kuitenkin ihanan pehmeän mureaa ja siinä mukavalla tavalla pieni riistainen maku.

Poron filettä kahdelle

  • 200 -300 g poron sisäfilettä
  • oliiviöljyä
  • mustapippuria
  • timjamia
  • rosmariinia
  • sormisuolaa

Ota liha huoneenlämpöön tuntia ennen grillaamista. Sivele pinnalle hieman oliiviöljyä ja mausta kevyesti yrteillä ja mustapippurilla. Lisää suola vasta ennen grillausta.

Grillaa kuusi minuuttia (3 minuuttia puoleltaan) kuumahkoilla hiilillä. Anna vetäytyä muutaman minuutin foliossa. Nauti uusien perunoiden ja grillattujen kesäporkkanoiden ja –sipuleiden kanssa.

Eikö poro olekin kaunista lihaa?

Eikö poro olekin kaunista lihaa?

pioni

Mainokset

2 thoughts on “Murea poronfile grillistä

  1. Oi nam! Poronfileet tosiaan ovat poikkeus tylsien fileiden sääntöön 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s