Ripaus tryffeliä

Omia ja varastettuja reseptejä. Viinilasin äärellä.

Unelmien juhannusmenu 2016

Jätä kommentti

tomahawk

Taas on aika unelmoida herkullisesta juhannuksesta. Millä herkutellaan suven kauneimpana juhlana? Kokosin herkkumenut juhannusaatosta sunnuntaihin. Viinisuositus löytyy aina pääruoan ohjeen lopusta. Poimi parhaat päältä!

Menujen järjestys on suunniteltu raaka-aineiden säilyvyyden pohjalta. Jos laitat tuoretta kalaa, kannattaa se tehdä jo aattona. Tomahawk, picanha tai entrecote-phvit säilyvät ja maistuvat juhannuspäivänä ja vakuumiin pakattu luomubroileri on hyvää junnussunnuntaina. Lisukkeita voi varioida mielesi mukaan, nokkoskastike sopii myös kuhalle.

Juhannusaatto

Alkuun

Pääruuaksi ja lisukkeiksi

Jälkiruoaksi

  • kotimaisia mansikoita ja Kolmen kaverin luomujäätelöä tai mascarpone – tai molempia

parsa-pekoni

kuha-grillissa-kokonainen

porkkana-sipuli-grilli

Juhannuspäivä

Brunssi tai brunneri, yöttömän yön ihailun pituudesta riippuen 🙂

tai lounas

Päivälliseksi kunnon pihviä!

tai

tai

lisukkeeksi

picanha-leikkaus

nokkoskastike-pihvi

Juhannussunnuntai

grillattu-luomubroileri

mangosalsa-vaaka

Maukasta juhannusta!

Kurkkaa mistä viime vuosien juhannuksina on unelmoitu:

Unelmien juhannusmenu 2015 (sään kuin sään kestävä)

Unelmien juhannusmenu 2014

Unelmien juhannusmenu 2013

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s