Ripaus tryffeliä

Omia ja varastettuja reseptejä. Viinilasin äärellä.

Kerro ruokamatkailijalle vinkkejä San Sebastianiin tai Bilbaoon!

4 kommenttia

pimientos1

Mitähän pinxtoja Pimentos de Padrónista tehdään Baskimaassa?

Olen pitkään ja kauan haaveillut ruokamatkasta Baskimaahan. Pian se toteutuu! Onko sinulla herkullisia kokemuksia Bilbaosta tai San Sebastianista? Mitä ravintolaa, pinxto-paikkaa tai kauppahallia ei kannata jättää väliin? Vinkkaa!

Mitä isompi rykelmä ihmisiä pinxtopaikan edessä, sitä parempi? Tällaisella vinkillä lähden liikkeelle. Siinäpä se scouttaaminen tällä haavereissulla sitten yllättäen onkin. Tänä vuonna elämään on mahtunut muutama yllättävä kierrepallo, joten hyvä tovi sitten varattuun reissuun en ole ehtinyt tämän enempää valmistautua.

Kaikki vinkit ovat siis enemmän kuin tervetulleita! En suuntaa Michelin-tähti –tasolle, mutta jos jokin (lähes) järkihintainen paikka niistä on ehdottomasti vierailun ja sijoitetun rahan arvoinen, satsaan mielelläni kerran reissullani sellaiseen. Vinkkejä, anyone?

Kaikkein mieluiten löytäisin pinxtohyppelyn ja Michelin-ravintoloiden välimuodon. Ne rennot ravintolat, joihin istahtaa rauhassa ja pingottamatta. Ravintolat tehdään aitoa baskiruokaa, sekä perinteisellä että modernilla otteella. Ravintolat, joihin voi pysähtyä nauttimaan koko illaksi. Vinkkaa jos tiedät!

4 thoughts on “Kerro ruokamatkailijalle vinkkejä San Sebastianiin tai Bilbaoon!

  1. Molemmissa olen käynyt mutta aikaa on vierähtänyt niin kauan ettei mitään tarkkaa suositusta ole mielessä. Bilbaossa kävin Mercado de la Ribera kauppahallissa ja kun siitä lähtee hortoilemaan vanhan kaupungin kujia ylös niin ei voi välttyä pinxto ja sidreria paikoilta 🙂

  2. Kiitos Antti, tuo kauppahalli pitää ainakin bongata! Ja hortoilua harrastaa :).

  3. Kokken Bilbaossa,tuli testattua pari vuotta sitten. Hinta-laatusuhde erinomainen,alle 20llä eurolla tais saada 7ruokalajin tapashenkisen menun.

    • Kiitos jake! Kokken googlattu, ainakin Tripadvisorin mukaan näyttää erittäin vakuuttavalta! Tuonne siis ainakin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.