Ripaus tryffeliä

Omia ja varastettuja reseptejä. Viinilasin äärellä.

Pimientos de padrón grillattuna

Jätä kommentti

pimientos-grilli

Kun tämä ohje julkistuu, olen Bilbaossa maistelemassa pinxtoja, paprikoilla ja ilman. Olen fiilistellyt reissua etukäteen syömällä paljon espanjalaisia pikkuruisia paprikoita. Ne vasta ovatkin makoisia grillattuna.

Pienten paprikoiden  eivät tarvitse viihtyä kovin pitkään hiilillä. Näppärä apu grillauksessa on tiheäsilmäinen grillausritilä, sillä tavallisesta ritilästä paprikat tinkivät tipahtelemaan hiilille kypsyessään.

  • pussillinen pimentos de padroneita
  • oliiviöljyä
  • sormisuolaa

Huuhtaise ja kuivaa paprikat. Laita ne lautaselle ja lirauta oliiviöljyä. Pyörittele paprikat öljyssä. Ripottele joukkoon sormisuolaa.

Laita paprikat ritilälle ja nosta hiillokselle. Kääntele ahkeraan etenkin, jos hiillos on kuuma.

Grillatut pikkupaprikat maistuvat sellaisenaan pinxtona tai grillatun lihan, kanan tai kalan kanssa.

Jos grillikelit eivät edelleenkään suosi, voit paahtaa paprikat pannulla.

pimientos-grilli1

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s