Ripaus tryffeliä

Omia ja varastettuja reseptejä. Viinilasin äärellä.

Herkkumenut isälle

Jätä kommentti

Hitaasti haudutettuja karitsan potkia punaviinissä.

Hitaasti haudutettuja karitsan potkia punaviinissä.

Millainen isä, sellainen menu. Kaipaako isä tänä vuonna luksusta? Vai maistuisiko iskälle vaihteeksi korealainen ruoka? Perinteistä hyvin haudutettua possua tai karitsanpotkaa punaviinissa? Viinisuositukset löytyvät alkuruoan ja pääruoan reseptin yhteydestä.

Hitaasti haudutettua herkkua

Alkuun samettista maa-artisokkakeittoa

Pääruoaksi hidasta karitsanpotkaa punaviinissä

Oheen täytettyä perunamuussia

Vähän luksusta isälle

peuranulkofile

Alkuun kampasimpukkaa veriappelsiinilla tai appelsiinilla

tai

vasikan tartaria tryffelisuolalla
Pääruoaksi yrttistä peuran ulkofilettä valkoviinikastikkeessa

Oheen fenkolisalaattia

Valkosipulista perunamuussia

Korealaisia makuja isänpäivään

misomarinoitu-possu-insta

Misomarinoituja possunsuikaleita

jasminriisiä

sydänsalaattia seesamiöljyllä

parsakaalia seesaminsiemenillä

Possunkylkeä ja spelttipuuroa punajuurella
possunkylki-speltti

Alkuun lehtikaalia, omenaa ja pinjansiemeniä

Berthan kokkien ohjeella possun kylkeä pitkään haudutettuna ja lopuksi rapeutettuna.

Spelttipuuroa punajuurella

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s