Ripaus tryffeliä

Omia ja varastettuja reseptejä. Viinilasin äärellä.

Hip hei vappu! Vappumenu 2017!

2 kommenttia

Kylmäsavulohi, kananmuna ja avokado tuovat ruokaisuutta salaattiin: Porkkana ja erilaiset siemenet ja pähkinät antavat hampaille puuhaa. Ja parsa sopii tähän aina kun on parsasesonki. Ja nythän on!

Tänä vuonna kevät antaa odottaa itseään, mutta vappu tulee silti. Kokosin kevään ihanuudet sopivaksi herkkupöydäksi vappukekkereihin. Vappupöydän kivijalkana toimivat ihanat mehevät kreikkalaiset lihapullat. Oheen voit tehdä vaikka kahta kolmea erilaista salaattia savulohesta, parsasta tai varhaiskaalista. Ei haittaa vaikka pari nakkiakin vilahtaisi pöydälle parsan ja broccoliinin kaveriksi. Vieraat saavat poimia mieleiset maut pöydästä.

Kreikkalaiset mehevät lihapullat

Raikas salaatti varhaiskaalista

Ruokaisa savulohisalaatti

Sheivattu parsasalaatti

Mango-avokadosalaatti

Broccoliini uunissa

Ruokajuomaksi? Cavaa, proceccoa, shampanjaa, franciafortaa! Katso osviittaa vaikka täältä tasting-merkinnöistä. Vappu menee brunssikutsuja ja tupaantuliaisia kierrellessä. Ostin viemisiksi Viini-lehden vuoden 2017 Freixnetin Elyssia-kuohuviinin ja toisiin juhliin vuoden 2016 kuohuviinin Mathäin.

Kippis ja hauskaa vappua!

 

 

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Advertisements

2 thoughts on “Hip hei vappu! Vappumenu 2017!

  1. Nam,ihania herkkuja, tuli ihan nälkä! Hauskaa Vappua;)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s