Ripaus tryffeliä

Omia ja varastettuja reseptejä. Viinilasin äärellä.

Helppo tofuwokki

Jätä kommentti

Arkena tarvitaan välillä tai useinkin oikoteitä onneen. Valmiiksi maustettu tofu on uusin arjen ihmeeni. Siitä syntyy helposti vaikka mitä, kuten täytettyjä paprikoita.

Tofuwokkiin laitan mitä kasviksia sattuu olemaan, porkkanaa ja paprikaa ainakin. Raaka-aineiden  suhteet myös vaihtelevat tarjolla olevien ainesten ja mielentilan mukaan. Ruokaisuutta saat lisäämällä wokkiin täysjyvänuudeleita tai riisiä.

Tofuwokki kahdelle

  • 1 paketti thaimaustettua Sofine-tofua
  • oliiviöljyä
  • 1 valkosipulin kynsi pilkottuna
  • 1 porkkana pilkottuna
  • 1-2 kevätsipuli pilkottuna (säästä vähän koristeeksi)
  • 1 ramiropaprika pilkottuna
  • 150 g täysjyvänuudeleita
  • loraus kalakastiketta
  • loraus kevyttä soijakastiketta

Laita wokkipannulle oliiviöljyä, kuumenna ja wokkaa tofua rapeaksi muutama minuutti.

Keitä ja valuta nuudelit.

Pilko kasvikset niin että ne kypsyvät samaan aikaan. Lisää kasvikset ja valkosipuli pannulle ja wokkaa. Lisää nuudelit. Mausta kevyesti kalakastikkeella ja soijakastikkeella. Anna kasvisten ja nuudelien maustua hetki, koristele kevätsipulilla ja tarjoile.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s