Ripaus tryffeliä

Omia ja varastettuja reseptejä. Viinilasin äärellä.

Ihana äitienpäivän menu

Jätä kommentti

Millainen äiti, sellainen menu. Kokosin menun johon voi vaihtaa päivänsankarin mieleisen pääruoan: kokonaisen kuhan, kevätkananpojan tai t-luupihvin. Alkuun tietysti parsaa, vaikka ruskistetun voin, saksanpähkinän ja parmesaanin kera. Viinisuositukset löytyvät ruokaohjeiden lopusta.

Pähkinäistä parsaa, ruskistettua voita ja parmesaania

Kuha suolakylvystä uunin kautta äitienpäivän juhlapöytään tai

Kevätkananpoikaa, parsaa ja manteleita tai

Oli valintasi kuha, kana tai pihvi, oheen maistuu semiuudet perunat.

Kaupassa niitä myydään nimellä ”uuden sadon perunat”. Eiväthän ne uusien perunoiden veroisia ole, mutta uunissa paahdettuna semiuudet perunat ovat herkkua.

Paahda samalla uunissa broccoliinia. Tarjoa lisäksi raikasta salaattia.

Jälkiruoaksi kahvia ja äitini ohjeella tehtyä maustekakkua.

Tänä vuonna äitienpäivä onkin minulle erityinen. Nuori pari on muuttanut virallisesti yhteen ja kutsuu äidit viettämään äitienpäivää. Ihana etappi elämässä, eikös? Opiskelijatytär on varsin hyvä kokki, joten odotan jännityksellä mitä herkkua on tulossa.

Tallenna

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s