Ripaus tryffeliä

Omia ja varastettuja reseptejä. Viinilasin äärellä.

Isänpäivän 2017 menut lihamiehelle ja kasvissyöjälle

Jätä kommentti

Nostatko juhlapöytään rapeanahkaista possunkylkeä vai höyryävän kukkakaalin? Molemmat saavat varmasti isän sanomaan wow!

Tarjoa lihanrakastajalle syntisen hyvää porsaan kylkeä. Rapeaa nahkaa leikatessa kuuluu reipas rusaus. Nahan alla liha hajoaa haarukalla vain vähän levittelemällä ja sulaa suuhun. Pannulle itsekseen tiivistynyt kastike on taivaallista.


Aloita päivällinen viikunoilla ja chevre-juustolla.

Lihansyöjälle pääruoaksi possun kylkeä

juuriselleripaistos

peruna-sellerimuussia

tai possunrasvassa kypsennettyjä uunilohkoperunoita

suuta raikastamaan sitrussalaattia kauden sitruksista

Kasvismenu isälle

Alkuun samettista keittoa hokkaidokurpitsasta.

Pääruoaksi ihanaa ja komeaa kukkakaalia persiljakastikkeella. Jos isä ei diggaa voista, korvaa ohjeen voi oliiviöljyllä.

myskikurpitsaa hasselbakattuna

broccoliini

Jälkkäriksi kakun sijaan lakritsitaateleita!


2016 isänpäivän, 4 menuvaihtoehtoa

2015 isänpäivän menut pihvimiehelle, kalamiehelle ja seikkaulunhaluiselle isälle

2014 menut perinteiselle ja kokeilunhaluisille miehelle

2013 nyhtökypsää hirven lapaa mäntykastikkeella

2012 pihviä ja juustoa iskälle

 

Nauti Ripaus tryffeliä myös Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä

 

 

 

 

 

 

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s