Satunnaisgeneraattori internetin syövereistä arpoi voittajan synttäripalkinnolle, tryffelisuolalle. Suolan tryffelipitoisuus on 12 prosenttia. Tryffelit ovat itse kaivettuja, kotimaisia villitryffeleitä.
Tryffelisuolan voitti numero 1 eli Sari! Onnea voittajalle ja kiitos kaikille osallistujille!
Ripaus tryffeliä täytti jo viisi vuotta. 688 artikkelia, joista suurin osa on reseptejä. Joukossa on jonkin verran ruokamatkailua ja viiniaiheita. Paljon vanhoja klassikkoruokia, mutta myös paljon uusia. Jopa suomalaisia perinneruokia, vaikka ne eivät olekaan minusta se kiinnostavin asia keittiössä. Kokemuksen karttuessa olen rohjennut seurata omaa intuitiota, kehitellä uusia ruokia ja etenkin säätää ohjeita oman maun mukaiseksi.
Minusta on aina hauska tarttua uusiin raaka-aineisiin, niin kuin turskan kieliin tai merikorviin. Jopa kaalikääryleisiin. Suomi100 -juhlavuoden kunniaksi tein jopa karjalanpiirakoita. Raportti kokemuksesta tulossa pian.
Raaka-aineet edelleen mielellään läheltä ja tuoreena. Sesonkiajattelu on ollut blogin johtoajatus aivan alusta asti. Silti rakastan merenelävistä kokkaamista – vaikka niitä ei juuri Näsijärvessä kasva. Elämä on kompromisseja, eikä periaatteisiin kannata hirttäytyä.
Suuri kiitos kaikille blogin lukijoille! Kiitos kaikista kommenteista, kehitysehdotuksista ja kannustuksesta. Yksin tätä olisi tylsää harrastaa, joten lukijoiden aina vain kasvava määrä ilahduttaa niin suuresti! Teitä on niin ihanan paljon!
Nauti Ripaus tryffeliä myös Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä.
3.12.2017 20:45
Voi miten hauskaa voittaa! 😀 Laitoin emailin sinulle osoitetietoja varten.
4.12.2017 13:59
Onnea vielä kerran! Kiitos meilistä, laitan purkin pian postiin että se ehtii jouluruuhkan alta perille.
5.12.2017 13:03
Paljon onnea 5-vuotiaalle, sekä onnea tryffelisuolan voittajalle:)
5.12.2017 14:28
Kiitos Jael!