Ripaus tryffeliä

Omia ja varastettuja reseptejä. Viinilasin äärellä.

Ihana vappumenu 2016: parsaa ja grilliherkkuja

Jätä kommentti

parma-kampa-parsa-insta

Vappu maistuu ainakin parsalle. Vapun makuun tarvitaan myös hieman grillihiilien aromia ja tunnelmaan viinilasien kilinää ystävien kanssa.

Hullaantumiseni parsaan on lähtenyt tänä keväänä lapasesta, joten vuoden 2016 wappumenussa on parsaa alkupalaksi, lisukkeeksi ja pääruoaksi parsaa, viinivinkeillä.

Parsaa pekonilla, gremolatalla, valkkarikastikkeella vai ihan kampasimpukoilla?

Parsaa ja pekonia grillistä

Höyrytettyä parsaa gremolatan kera

Parsaa kuohkealla valkoviinikastikkeella

Parsaa, kampasimpukoita ja parmankinkkua

parsa-pekoni1

Pekonia, pekonia, pekonia ja parsaa, parsaa ja parsaa!

parsa-valkoviinikastike-vaaka1

Kevyen kuohkea valkkarikastike, my personal favorite!

parsa-gratinoitu

Eikä nuukailla sen parmesaanin kanssa!

Grillattua lihaa sen olla pitää! Tai kanaa…

Grillattu entrecote

Kuvetta grilliin: flank steak

Picanhaa, mehevintä grillilihaa ikinä

Black Anguksen Chuck roll –pihviä grillissä 

luomuentrecote

Naudan entrecote valmiina grilliin (tai pannuun).

flanksteak-leikattuna

Mehevää flank steakia.

picanha-leikkaus

Picanhassa on mahtava makurasva.

Grillattu-chuck-roll

Black Anguksen chuck roll – grillaajan unelmalihaa!

tai jos ei tarkene grillata…

Black Angys Chuck roll pannulla punaviinikastikeen kera

Lämpöä saa myös takassa grillatusta harissalla maustetusta kanasta

Kuhaa, parsaa ja sitruunaa

chuckroll-pannulla

harissakana-maustettu

kuha-parsa

Grilliruokien lisukkeet

Kevään kuumin grillilisuke broccoliini

Grillattujen oheen maustuu myös raikas mangosalsa

broccoliini-grillissa

mangosalsa-vaaka

Lihaisa vappumenu 2014, parsaa ja cavaa unohtamatta

Vappumenu 2013: omatekoisia sipsejä, lohisalaattia, parsaa ja tietysti latva-artisokkaa

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.