Vappu maistuu ainakin parsalle. Vapun makuun tarvitaan myös hieman grillihiilien aromia ja tunnelmaan viinilasien kilinää ystävien kanssa.
Hullaantumiseni parsaan on lähtenyt tänä keväänä lapasesta, joten vuoden 2016 wappumenussa on parsaa alkupalaksi, lisukkeeksi ja pääruoaksi parsaa, viinivinkeillä.
Parsaa pekonilla, gremolatalla, valkkarikastikkeella vai ihan kampasimpukoilla?
Höyrytettyä parsaa gremolatan kera
Parsaa kuohkealla valkoviinikastikkeella
Parsaa, kampasimpukoita ja parmankinkkua
Grillattua lihaa sen olla pitää! Tai kanaa…
Picanhaa, mehevintä grillilihaa ikinä
Black Anguksen Chuck roll –pihviä grillissä
tai jos ei tarkene grillata…
Black Angys Chuck roll pannulla punaviinikastikeen kera
Lämpöä saa myös takassa grillatusta harissalla maustetusta kanasta
Grilliruokien lisukkeet
Kevään kuumin grillilisuke broccoliini
Grillattujen oheen maustuu myös raikas mangosalsa
Lihaisa vappumenu 2014, parsaa ja cavaa unohtamatta
Vappumenu 2013: omatekoisia sipsejä, lohisalaattia, parsaa ja tietysti latva-artisokkaa